Start
Företaget
Kontakta oss
Produkter
Tjänster
Partners

 

 

 

Företagspresentation

BJA System Solutions AB grundades 2003 av Bo Larsson, Jonas Ohlson och Ann-Helene Borg. Ann-Helene Borg har bakgrund som utbildare och utvecklingschef. Bo Larsson och Jonas Ohlson har arbetat med utveckling av programvaror under Ann-Helenes ledning. Tillsammans har de över 40 års erfarenhet av utveckling av tidsystem.

Verksamhetsbeskrivning

BJA System Solutions AB utvecklar system för att hantera personer, schemaläggning, bokningar och tidredovisning, från enkla bokningssystem till avancerade tidsystem.  

Vi förvaltar och underhåller flera företags boknings- och tidrapporteringssystem.
 
Vi ingår i Tidomat-gruppen och är återförsäljare till Tidomat FXHWIN,
där vi även bistår med konsultation, utbildning och support.
 
BJA System Solutions AB erbjuder konsulthjälp vid utveckling av programvara. Vår specialitet är bokningssystem och avancerade tidsystem.
 
BJA System Solutions AB har mångårig erfarenhet av utveckling av programvara.
 

Kvalitetspolicy

Kunden är den som definierar vad som är kvalitet, både vad gäller teknisk och funktionell kvalitet. Utifrån detta skall vi erbjuda kundanpassade systemlösningar med högsta kvalitet på såväl produkter som tjänster. Kunden skall alltid få det som kunden köpt, i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet. Kundens tillfredsställelse är av avgörande betydelse varför den kontinuerligt skall mätas och följas upp. Vi skall arbeta med förebyggande åtgärder istället för att justera i efterhand.

Skicka e-post till webb@bjasystem.se med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
2008 © BJA System Solutions AB. Senast ändrad: 25 juli 2008.